Beoordelingen van Kingfish Sushi Amsterdam

Recente recensies van Kingfish Sushi Amsterdam

5 sterren na 17 reviews

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Great sushi! Very easy to order online.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Al moesten we er even op wachten, was dat zeker de moeite waard. Heerlijke sushi!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs en heel lekker

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de bestelling op zondag avond beplaatst. Naar dat we 1,5uur hebben gewacht, 15 keer hebben geprobeert te bellen en niemand het telefon opnaam zijn we er langs de winkel gegaan om er achter te kopen dat die dicht was. Wat een slechte service!! Ook heb ik via ideal betaalt dus ik wil graag me geld terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heel erg lekker! Echt een aanrader!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Snel afgeleverd Een aanrader dit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed , lekker, snel en vers.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kingfish Sushi:Hartelik dank voor uw reactie.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Reactie van Kingfish Sushi:Hartelijk dank voor twede keer uw reactie.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten met zeer vriendelijke service in het restaurant. Prijs en kwaliteitsverhouding is prima op orde.

Reactie van Kingfish Sushi:Hartelijk dank voor uw reactie.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kingfish Sushi:Hartelijk dank voor uw reactie.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk gegeten. EEN AANRADER. Alles in ruime mate, voor herhaling vatbaar. Keep up the good work.

Reactie van Kingfish Sushi:Hartelijk dank voor uw reactie,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!! Goede service.

Reactie van Kingfish Sushi:Hartelijk dank voor uw reactie

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

All we had ,excellent.

Reactie van Kingfish Sushi:Hartelijk dank voor reactice.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldige kwaliteit tegen lage prijzen, gebakken kip roll was vooral lekker!

Reactie van Kingfish Sushi:Hartelijk dank voor uw reactie!